Jedz i chudnij!

893834656-images6.jpg

Jedz, bo głodówka jest fatalna

Należy konsumować, aby stracić
nadmierne kilogramy. Jednak odchudzać się
{trzeba|należy| mądrze. Białko przyspiesza
metabolizm aż o 25 procent. Białko powinno
się włączać do śniadania, obiadu i wieczornego posiłku.
Źródłami białka są kurze jaja, mięso, produkty z mleka.
Najkorzystniej serwować
łącznie białka zwierzęce oraz roślinne.
Niezbędne są także tłuszcze. Nie tyje
się od tłuszczu, lecz wtedy, gdy
spożywamy zbyt wiele kalorii.
Tłuszcz należy konsumować w
małych ilościach – oliwa z oliwek,
olej lniany, kukurydziany, sojowy, rzepakowy są konieczne w diecie. Tłuszcze dają aż 30 procent energii, a
zatem należy konsumować około 70 gramów
tłuszczu dziennie. Tłuszcze sycą oraz limitują glukozę we krwi. Kaszadaje
sytość, ale nie tuczy. Możnaskonsumować
6-7 łyżek kaszy regularnie i na pewno nie
przybędzie nam kilogramów. Dwie porcje owoców trzeba
mieć w diecie, ale nie wolno jadać
winogron, bananów, śliwek – te owoce posiadają bardzo
dużo cukru. Można zjadać jabłka, truskawki,
pomarańcze, maliny, porzeczki, agrest. Owoce konsumuje się po
jedzeniu, na deser, wtedy
najlepiej się trawią i są niezwykle zdrowe. Po godzinie 18.00 nie należy jadać owoców, bo nie uda się ich strawić przed snem. Około 40 gramów błonnika
każdego dnia powinna skonsumować
każda dziewczyna, aby
błyskawicznie
trawić oraz przyspieszyć
przemianę materii.
Wyjątkowe jedzenie
i sytość pozwalają zrzucać kilogramy
w sposób celowy i szybki. Dlatego powinno się
zaplanować racjonalne odchudzanie.

 tabletki odchudzające na receptę 2014

tabletki yasmin odchudzanie